30.11.08

Πρακτικά Πρώτης Εθνοσυνελεύσεως Ηνωμένων Βουστασίων Α' ΜΕΡΟΣ / ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



ΠΕΤΕΦΡΗΣ ΜΠΕΡΕΚΕΤΗι / 25-11-2008, 6.02 απόβραδο

Αδελφέ, είμαι πλεον, ως φαύλο δειλινό δοχείο, έτοιμος γιά μιά πρόταση:
υπό τον γενικό τίτλο ΗΝΩΜΕΝΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ (ενδεικτικώς) να ενώσουμε τα μπλογκ μας οι κάτωθι:

Κουκουζέλης
Σραόσηδες
Μπερεκέτης
Χοιροβόσκης
Πετεφρής

Να αφήσουμε τα υπάρχοντα ως έχουν, νεκρά και ιστορικά, παραπέμποντες αρχειακώς σε αυτά,και να στήσουμε ενιαίο μπλογκ.

Σε αυτό, είτε να συνεχίσουμε να γράφουμε και να λαλούμε κατά το έθος του καθενού, αλλά αναμίξ, είτε ο καθένας και η «στήλη του». Δεν ξέρω.

Τα συνδικαλιστικά, τα βρίσκουμε αργότερα. Καθώς και άλλους ,προσθετέους.

Ρούπι δεν το κουνάω, μήτε κιχ δεν βγάζω παραέξω, αν δεν σ΄ακούσω.

Το βλέπω ωσάν θίασο ποικιλιών, ωσάν Εφημερίδα των Κυριών, ωσάν συντροφιά καφενέ, όπου οι ρεμπεσκέδες, διαβάζουν την πολύφυλλο εφημερίδα, γυρνώντας τα φύλλα τα στηριγμένα σε εκειό το σκέλεθρο από μπαμπού.

Επιπλέον, μεταξύ μας, θα κόφσουμε το μπράβο που αυτοδικαίως ανταλλάσσει ο καθείς με τους υπόλοιπους.

Δεν είναι κολλεγιά, δεν είναι "δημιουργική ομάδα", είναι η μάζωξη των Ρονίν που περιγράφει τόσον πειστικά ο Γκρέιβς στον Βελισάριο, οι οποίοι, ξεθωριάζοντας, έδιωξαν τους Ούννους που τους θεώρησαν κινούμενα φαντάσματα.

Σε ασπάζομαι

Πετεφραίδων


ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΠΕΤΕΦΡΗι / 26-11-2008, 12.53 πρώτες ώρες

Το ΗΝΩΜΕΝΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ μου αρέσει. Και μου αρέσει η ιδέα. Κυρίως για την απαλλάγή από τον επαινετικό αλληλοσχολιασμό. Είναι όμως πολύ δύσκολη η ισορροπημένη παρουσία. Δεν πρέπει να είναι μόνο συνάθροιση καταθέσεων - πράγμα γρήγορο. Πρέπει να είναι και κάτι συνθετικό - αυτό θα έχει ως προϋπόθεση μιαν υπόγεια μέσω μέηλ και συναντήσεων συνεννόηση- άρα μιλάμε για κάτι αργό. Δεν μπορώ να το φανταστώ αν δεν το κάνουμε. Γι αυτό να το κάνουμε.

Είναι λίγο δύσκολη η εποχή, γιατί ο Κουκουζέλης δεν έχει σύνδεση. Αλλά αυτό αργά ή γρήγορα θα φτιάξει.

Προτείνω να μην κάψουμε τα πλοία μετά την απόβαση. Πρώτον γιατί η δήλωση θα είναι βαρύγδουπη και δεύτερον γιατί θα αδυνατίσει την προσπάθεια, θα μας ματιάσουν κλπ. Ας γίνει τάχα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ας το πούμε κάπως έτσι: "ανοίξαμε καφενέ και σας περιμένουμε". Πάντως ένα είναι βέβαιο: Θα δώσουμε μεγάλη δημιουργική δύναμη ο ένας στον άλλο.
Να, .... οραματίστηκα κιόλας τα ραδιόφωνα, τα βίντεο, τα κείμενα, τις φωτογραφίες, τις μουσικές.

Για πάμε....
Φιλιά


ΠΕΤΕΦΡΗΣ ΜΠΕΡΕΚΕΤΗι / 26-11-2008, 6.44 ξημερώματα
Πολύ χαίρομαι. Ας το προχωρήσουμε φραστικά κι άλλο:

Αυτό το συνθετικό, είναι το κλειδί. Μόνον που ακριβώς αργεί και θέλει την ρέγουλά του. Σκέψου (και μήνυσέ μου άν σε καλύπτει) μιά κεντρική σελίδα όπου θα είναι ένα είδος πρωτοσέλιδου ή πρωτοκύριακου, όπου θα αναδύονται οι κοινές συζητήσεις, ο κοινός μόχθος, το κοινό "μαζί". Αλλά να υπάρχουν αφτάκια κάτωθι του τίτλου, όπου να φιλοξενείται ανά αφτάκι το μπλογκ του καθενός μας. Δεν ξέρω πάλι.
Εμένα με ιντριγκάρει η συσχέτιση των Ηνωμένων Βουστασίων με την κοινή στέγη. Ούτως ή άλλως, μόνο μας κέρδος θα είναι η επίδραση. Θα έχουμε κόσμο και θα τον φιλεύουμε. Ένας- ένας, ανήκουμε στην χορεία των περσοναλιστών. Τα πέντε ιστολόγια μαζί, θα έχουν πέντε παραγοντικό πελατεία. Αναγνώστες εννοώ. Επειδή οι σχολιαστές, μάλλον θα ντρέπονται. Κι αυτό μου αρέσει. Διότι τα συνεταιρικά μπλογκ, υστερούν επειδή κανένας από τους ερίφηδες δεν ξοδεύεται τελείως στην συντροφία-κρατάνε και κανένα φιλετάκι γιά την προσωπική πιρουέτα. Αν καταφέρουμε, με οποιονδήποτε τρόπο, την κοινή κάθοδο, θα δούμε κι άλλες συσσωματώσεις, άλλων, διαφορετικών μας. Άσε που δεν γνωριζόμαστε ακόμη προσωπικώς και διά χειραψίας, πράγμα ευεργετικό προσώρας.

Καλημέρα


ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΠΕΤΕΦΡΗι / 26-11-2008, 12.44 μεσημέρι


Με όλα όσα λες συμφωνώ.
Λοιπόν. Μου ήρθε μία ιδέα. Διαδικαστική. Φτιάχνουμε 2 κοινά ιστολόγια δίδυμα. Το ένα εν κρυπτώ - θα έχουμε πρόσβαση μόνον εμείς. Εκεί θα ολοκληρώνουμε έναν κύκλο δημιουργίας. Μόλις ο κύκλος ολοκληρώνεται και μας καλύπτει, θα τον ανεβάζουμε στο φανερό ιστολόγιο.
Ερώτημα τεχνικό: Ποιός θα στήσει το μπλογκ; Ο κουκουζέλης είναι ιδανικός ντιζάινερ, αλλά είπαμε δεν έχει σύνδεση προς το παρόν.

Επί της διαδικασίας 2.
Μπορούμε να ξεκινήσουμε φτιάχνοντας το μυστικόν ιστολόγιο να δούμε και πόσα απίδια βάνει ο σάκος. Δεν θα έχει τόσο σημασία το ντιζάιν, διότι εκ των υστέρων θα μπορεί να αλλάξει.

Προχωράμε......

ΠΕΤΕΦΡΗΣ ΜΠΕΡΕΚΕΤΗι / 26-11-2008, 5.17 σούρουπο

Σύφωνοι. Όσο περιμένουμε τον Κουκ να ξεμετακομίσει, άς δουλέψουμε πάνω σε ένα μυστικό. Να το πούμε και στους άλλους τρείς, να ξεύρουνε τι τους περιμένει; να ετοιμάξεις ή τα ετοιμάξω ένα;( μ΄αρέσει που κάνουμε ως παιδάκια, σαστισμένα...)

ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΠΕΤΕΦΡΗι / 26-11-2008, 10.15 βράδυ

Φτιάξε ένα, φτιάχνω ένα και κρατάμε πετάμε..... Να το πούμε και στους άλλους και να τους ορκίσουμε στα ύδατα της Στυγός να μην λειτουργήσουν σα τρυπημένες κοιλιές και το μολογήσουν. Εγώ αναλαμβάνω τον Κουκ. Σύμφωνοι;

...............
ειδοποιείται ο Κουκουζέλης παρά Μπερεκέτου. Και συμφωνεί ο Κουκουζέλης.
...............


ΠΕΤΕΦΡΗΣ ΜΠΕΡΕΚΕΤΗι / 27-11-2008, 6.29 χάραμα
Τον Σραόση δεν ημπορώ να τον ειδοποιήσω μέσω του μαιλ που χρησιμοποιεί. Μήπως ημπορείς εσύ; οπότε ειδοποιάω μόνον τον Χοιροβόσκιδα.


ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΠΕΤΕΦΡΗι / 27-11-2008, 10.43 πρωί

Οκ. Θα ειδοποιήσω Σραόσην.


...............
ειδοποιείται ο Χοιροβοσκός παρά Πετεφρή.
...............


ειδοποιείται ο Σραόσα παρά Μπερεκέτου, και συλλέγουσιν ως ακολούθως:

ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΣΡΑΟΣΑι / 27-11-2008, 3.09 απομεσήμερο

Σραόσα γεια χαρά.
Σου διαβιβάζω πρόταση του Πετεφρή (δεν μπορεί να σου στείλει ημέηλ)
να ενοποιήσουμε λέει τα μπλογκ μας σε ένα ενιαίο με το όνομα ΗΝΩΜΕΝΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ
συμμέτοχοι: Σραόσα, Πετεφρής, Κουκουζέλης, Μπερεκέτης, Χοιροβοσκός.
(και ακολουθεί η αρχική πρότασις του Πετεφρή προς Μπερεκέτη)


ΣΡΑΟΣΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΗι / 27-11-2008 / 3.44 απογεματάκι

Ωραία νέα!

Δέχομαι με τιμή και χαρά. Ναι σε όλα. Μ' αρέσει και το πνεύμα της πολύφυλλου εφημερίδας...

Θα κρατήσω και το υφιστάμενο για πάρεργα και για τον Ρακάσα (ο οποίος προκαταβολικά έχει αποκλείσει περαιτέρω συμμετοχές του οπουδήποτε).

Άβε!

(στέλνω αντίγραφο του πιτακίου στον Πετ. μπας και τον φτασ').


ΠΕΤΕΦΡΗΣ ΜΠΕΡΕΚΕΤΗι / 27-11-2008, 4.14 απόγεμα
Χαίρω και επιχαίρω. Έστειλα στον Χοιροβόσκη την πρώτη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Μπερεκέτη και Πετέφρωνος και αναμένω.Δαιδαλική παρατήρηση: γιά πάρεργο; γιά τον Ρακάση; μάθετε λοιπόν τι τράβηξα:ο Παγκανέλ μούτρωσε. Η Ζουζού απείλησε να καταφύγει στον Γούφα(και μετά στον Μακμάνο, όταν κατάλαβε ότι καταργούσα το cultural barbecue)O Μπλάκι αρρώστησε.Βράχος εγώ αυτός. Το καίω το καλύβι και σπεύδω στα Βουστάσια.Θερμώς σας παρακαλώ να καυσοκαλυβίσετε ωσαύτως ,συγχωνεύοντας και τα πάρεργα στα Stabuli.Εγκαρδίως αυτά, έτσι; ό,τι και να αποφασίσετε, μαζί σας.


ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΠΕΤΕΦΡΗι / 27-11-2008, 4.26 απόγεμα

Όλοι σύμφωνοι..... Πάω για σιέστα. Θα πάρω τηλ. πιο βραδάκι....
δες αυτό το layout: http://boustasia.blogspot.com/


...............
Πρώτη ιστορική τηλε(φωνο)πάθεια μεταξύ Πετεφρή και Μπερεκέτου το απόβραδον της 27ης Νοεμβρίου 2008, όπου διαπράττεται ανακεφαλαίωσις του ενθουσιασμού. Ο Χοιροβοσκός έχει ήδη συμφωνήσει.
...............

Δεν υπάρχουν σχόλια: