30.11.08

Πρακτικά Πρώτης Εθνοσυνελεύσεως Ηνωμένων Βουστασίων Β' ΜΕΡΟΣ / ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ


ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 27-11-2008, 7.57 βραδάκι

Αγαπητοί συνέταιροι,
έφτιαξα αυτή τη λίστα (μίαν λίστα διευθύνσεων με τα ημέηλ μας) για να μπορούμε να επικοινωνούμε ταυτοχρόνως. Εφόσον αυτοεχρίσθην οικοδόμος του ιστολογίου
θα ήθελα να δείτε ξανά το μπλογκ και να μου πείτε αν υπάρχουν προβλήματα σε οτιδήποτε, δηλαδή προβλήματα ευκρίνειας, φωτεινότητας, ή αν χτυπάει κάτι στο μάτι. Προσπάθησα να το κάνω όσο γίνεται πιο μαλακό οπτικά, ώστε να αναδεικνύει όλη την γκάμα χρωμάτων από το λευκό μέχρι το μαύρο και από το χρωματικά ήπιο μέχρι το πιο επιθετικό.

Επίσης, έφτιαξα κι ένα τυροκομείο. Εκεί θα ταξινομούνται μόνον τα δικά μας συνεταιρικά έργα / διότι στα βουστάσια θα βάζουμε φαντάζομαι και έργα άλλων.

Τα ποστ που έχω βάλει και στα δύο μπλογκ είναι ενδεικτικά για να πάρετε μια ιδέα του layout. Όταν κάνουμε γκιούργκια θα βάλουμε άλλα. Επίσης ενδεικτικά είναι και τα "καλαμπουράκια" με τους τίτλους και τις παραπομπές. Αν σας αρέσουν μένουν. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο πείτε το και το φτιάχνω αν μπορώ. Δυστυχώς μόνο ένας μπορεί να χειριστεί το οικοδομικόν μέρος, διότι αν γίνει απ' όλους θα μπερδευτεί ο Γκούγκλης.

Η ανακοίνωση από τα μπλογκ μας του συνεταιρισμού πρέπει να γίνει την ίδια μέρα. Ας το καθορίσει αυτό ο Κουκουζέλης που έχει και πρόβλημα με τον προστάτη (τον ΟΤΕ εννοώ). Τότε πρέπει να είναι ήδη έτοιμο και το πρώτο συμποστάρισμα και ν' ανέβει.

Έρρωσθε


ΣΡΑΟΣΑ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 27-11-2008, 9.21 βράδυ
Σύντροφοι-συνέταιροι,

λέει ο Μπερεκέτης: Επίσης, έφτιαξα κι ένα τυροκομείο. Εκεί θα ταξινομούνται μόνον τα δικά μας συνεταιρικά έργα / διότι στα βουστάσια θα βάζουμε φαντάζομαι και έργα άλλων.

λέω: Δεν κατάλαβα αυτή τη διαφορά. Τα δικά μας θα μπαίνουν ΚΑΙ στο τυροκομείο και στο βουστάσιο αλλά "των άλλων" (ζεύξεις κτλ δηλαδή;) θα μπαίνουνε μόνο στο βουστάσιο;

Χρειαζόμαστε αυτόν τον διαχωρισμό;

Βεβαίως και η μετακόμιση θα γίνει ταυτόχρονα.

Αφήνω υγειές (που έλεγαν και δαμαί κάποτε).


ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 27-11-2008, 9.21 βράδυ
Πιστεύω ότι χρειάζεται το τυροκομείο για να μπορεί κάποιος να ανατρέχει στις συνδημιουργίες μας γρήγορα και συνοπτικά. Σαν διαρκής έκθεση θα είναι, τίποτ' άλλο......


ΣΡΑΟΣΑ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 27-11-2008, 10.07 βράδυ

Α, όπως τα κόμικς της Τριάκτινης και ο Πετεφρής στο μπρίκι (Αναθέρμανση του Ουμανισμού).

...............
και εν λεπτώ επανέρχεται, ο Σραόσα, για να επαναδιατυπώσει:

Α, όπως τα κόμικς της Τριάκτινης και ο Πετεφρής στο μπρίκι (Αναθέρμανση του Ουμανισμού).


ΠΕΤΕΦΡΗΣ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 27-11-2008, 10.19 βράδυ

Αρτισύστατοι, μιλήξαμε αρκετά με τον Μπερεκιάτ, ως μπαμπαλήδες γιά τα εξής:
(α) πέρα από το τυροκομείο [δηλαδή έκθεση ΚΑΙ εκεί των "ομαδικών" (άνω των δύο συνεργασιών) έργων] ένας καφενές, ήτοι ένα ατέρμον λακριντί μεταξύ των πέντε, επί ζητημάτων που θέτει ο καθένας.
(β) πίσω από ένα καυσοκαλύβιον-φωτογραφία, η παραπομπή στα καυσοκαλυβημένα μπλογκ (ίσως και με ένα προσωρινό κείμενο στο sidebar που θα εξηγεί τα Βουστάσια, άνευ αρχών και διακηρύξεων.
(γ) ποιό θα ήναι το πρώτο μπλογκ; ο Μπερεκέτης αναρωτιέται μήπως να είναι κάτι συλλογικό. Ωσπου να αποκτήσει εδραία σύνδεση ο ΚΟΥΚ, το σκεφτόμαστε.



ΣΡΑΟΣΑ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 27-11-2008, 10.36 Μ.Μ.

επί των λόγων του Πετεφρή:

Συνομόσπονδοι,

(α) πέρα από το τυροκομείο(δηλαδή έκθεση ΚΑΙ εκεί των "ομαδικών" (άνω των δύο) έργων) ένας καφενές,ήτοι ένα ατέρμον λακριντί μεταξύ των πέντε, επί ζητημάτων που θέτει ο καθένας.

Πολύ καλό.

(β) πίσω από ένα καυσοκαλύβιον-φωτογραφία, η παραπομπή στα καυσοκαλυβημένα μπλογκ (ίσως και με ένα προσωρινό κείμενο στο sidebar που θα εξηγεί τα Βουστάσια, άνευ αρχών και διακηρύξεων.

Ωραιότατο.

(γ) ποιό θα ήναι το πρώτο μπλογκ; ο Μπερεκέτης αναρωτιέται μήπως να είναι κάτι συλλογικό. Ωσπου να αποκτήσει εδραία σύνδεση ο ΚΟΥΚ, το σκεφτόμαστε.

Το πρώτο ποστ; Οποιανού θέλει να γράψει πρώτος.

Επίσης: θα επιτρέπονται τα ανώνυμα σχόλια;

Πού είναι ο Χοιροβοσκός; Χοιροβοσκέ, πέφανθι.


ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣ (επιτέλους) ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 27-11-2008, 10.36 Μ.Μ.

Μηρυκάζω την ιδέα. Μούρτε λίγο ξαφνικό. Ρονίν. Πολύ γέλασα. Θα μας περάσουνε για φαντάσματα.

.......................
και εδώ ο προς ώρας γραμματικός Μπερεκέτης αντιλαμβάνεται ότι ο Χοιροβοσκός ακόμα μηρυκάζει την ιδέα.... Άρα, αναμένεται η προσχώρησή του και δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει, οπότε λάθος γραμματικού η εσπευσμένη στο προηγούμενον πρακτικόν (α' μέρος) καταγραφή τάχα της προσχωρήσεώς του.
.......................


ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 27-11-2008, 10.45 Μ.Μ.

Τα ανώνυμα σχόλια λέω να επιτρέπονται.


ΣΡΑΟΣΑ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 28-11-2008, 12.02 Π.Μ.

Α, δηλαδή θα με ακολουθεί και στο βουστάσιο το φαν κλαμπ μου...

Χοιροβοσκέ, άσε τους μηρυκασμούς και join the union.




ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 28-11-2008, 12.32 Π.Μ.

Λοιπόν.
Χτίστηκε και το καφενείο. Το γαμώτο είναι ότι θα βόλευε τα ποστ να εμφανίζονται (από πάνω προς τα κάτω) απο το παλαιότερο προς το νεότερο. Αυτή είναι ψυχολογικά η σειρά μιας συζήτησης. Αλλά ο μ.... ο blogger δεν έχει κάποιον ρυθμιστή γι' αυτό το σκοπό. Μπορείς να κανονίσεις τη λίστα των ποστ να έχει σειρά από το παλιο (πάνω) προς το νέο (κάτω), αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο με τα ποστ θέλεις υψηλού επιπέδου γνώσεις ΗΤΜL.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

............
και μετά πεντάλεπτον συμπληρώνει:

Στη λίστα πρόσθεσα και το gmail του Κουκουζέλη, διότι δεν μπορεί τώρα να λάβει μέηλ πουθενά αλλού. Μέχρι τώρα δεν είχε δει τίποτα. Από δω και στο εξής λοιπόν με αυτή τη λίστα θα παίρνει τα μηνύματα, όποτε κλέβει ασύρματη σύνδεση από κανένα γείτονα που δεν έχει κλειδώσει το ρούτερ του.


ΠΕΤΕΦΡΗΣ ΑΛΛΗΛΟΙΣ / 28-11-2008, 4.52 Π.Μ.

Ανώνυμα σχόλια,ασφαλώς! σκέφτομαι (συμπάσχων) τον έρμο και σκότεινο που θα ξεκινήσει το πρώτο λιβελογράφημα του στύλ "παρατάτε μας", τι γλαφυρές κόμπρες και ποιές καλωσυνάτες αντιδράσεις τον περιμένουν στον λειμώνα. Θα μπαίνει Ράμπο και θα βγαίνει Μίλι Βανίλι.
Γεράσιμε, καλός θα ήταν ο καφενές ως κατερχόμενο στον Χρόνο τέχνημα, αλλά οι πιτσιρικάδες, αμάθητοι, θα νομίζουν ότι κόλλησε το μηχάνημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: