2.12.08

προσθήκες... και αγωνία

.... κυττάζοντας χτές τα πρακτικά είδα ότι είχα παραλείψει από βιασύνη ένα διάλογο μεταξύ Χοιροβοσκού και Μπερεκέτη. Το συμπλήρωσα.

Η αναγκαστική σιωπή του Κουκουζέλη, αλλά και μια γενικότερη αίσθηση αμηχανίας με έχουν ψιλοθορυβήσει. Μήπως έχουμε δώσει στο στοίχημα υψηλές τεχνικές προδιαγραφές; Μήπως, θα πρέπει απλά να γραφτεί αυτό το κοινό αποχαιρετιστήριο των μπλογκ μας και μαζί με τη φωτογραφία που έχω βάλει για μπανεράκι στα "καυσοκαλύβια" να αναρτηθεί και να τελειώνουμε. Τέσσαρες λέξεις:

Αυτοπυρποληθήκαμε. Κι αναστηθήκαμε παρέα.

και από κάτω η φωτογραφία των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΒΟΥΣΤΑΣΙΩΝ

Και ως κείμενο υποδοχής στο νέο μπλογκ ο Πετεφρής να αναδιαμορφώσει ως μπροσούρα το κείμενο της πρόσκλησής του που μου πρωτόστειλε; Δεν ξέρω. Αλλά με το άνοιγμα του καφενέ, τον διάλογο με την εντατική ανταλλαγή ημέηλ της προηγούμενης εβδομάδας, τον διαδέχτηκε μια αμήχανη αποσπασματική κατάθεση - όπως το βλέπω (ίσως και λανθασμένα). Αντιλαμβάνομαι - άλλωστε κι εγώ το πρότεινα - ότι θέλουμε να κάνουμε ένα ωραίο ταραταζούμ για αρχή, αλλά νομίζω ότι το ταρατατζούμ ήδη έχει επιτευχθεί: είναι το νέο κοινό μας μπλογκ. Ας μπούμε λοιπόν μέσα να αρχίσουμε και θα πάει μόνο του.


Ιδού και μια αφίσα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: