28.5.09

Διάνοιες

Ό,τι μισώ: Ο ταξιτζής-μικρομεσαίος που την κάνει γιατί πάει αγώνα (ή ότι άλλο γουστάρει), ενώ ο άλλος ιδρώνει-βρέχεται-επείγεται κτλ. Κι αυτό εκ του ασφαλούς, με το χαμόγελο του σταρχίδιαμας. Φυσικά υπό τους ήχους μουσικής υβριδίου, μισή Θεοδωράκης-μισή Σπανουδάκης.



Κι από κάτω η Τιμωρία με άναρθρα ε-ε-ε και α-α-α και πυροτεχνήματα. Βάλε κάνα σπάσιμο τουλάχιστον διαφημιστάρα... Σημειώνω τη φραπεδιά πρώτο πλάνο. Καλό συμπλήρωμα του από πάνω στιγμιότυπου/μεταφοράς. Η εικόνα πλήρης.



Ευτυχώς που υπάρχει το Φέησμπουκ (Elias Fragoulis αυτή τη φορά) και τις είδα.
*

7 σχόλια:

Sraosha είπε...

Έχω μείνει άφωνος. Ή να το πω πιο προεκλογικά: έχω μείνει μαλάκας.

Αυτές τις δύο διαφημίσεις θα τις αποθησαυρίσει ο alberich και σε 20 χρόνια θα τις παρουσιάζει ως φρικτή (απολίτικη κι ανεύθυνη κιόλας) μπαναλαρία των αρχών του αιώνα (δε θα λένε τότε πια 'του 21ου'). Εσύ βέβαια θα είσαι χούφταλο και θα κυνηγάς τον ποδόγυρο τότε, στυλωμένος από πολυβιταμίνες κι άλλα πολλά.

akindynos είπε...

Επειδή τα ξύλινα κουτάκια του συντηρητισμού δεν χωράνε τα πληθωρικά μηνύματα του Κόμματος

Επειδή τα ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους, ώστε να ανοίξει λίγο το μυαλό σας

Θα σας το πω εγώ το μυστικό

Λέει ο ταξιτζής, «Πάμε αγώνα»

Και εμφανίζεται η στάμπα «Ανυπακοή στην Ε.Ε.»

Αν τα συνδυάσουμε τι βγαίνει;

Ανυπακοή στο αγώι

Ναρκωτικά + ΚΚΕ = Ποιητικός Ρεαλισμός

Αστερόεσσα είπε...

Nαι. Πολιτική ανυπακοή πρότεινε κι ο Θορώ κι ο Αισχύλος στον Προμηθέα. Το θέμα όμως είναι πόσο προετοιμασμένος είσαι να πληρώσεις το τίμημα να αλυσοδεθείς σε κάποιο βουναλάκι για να σου τρώνε οι αετοί τα συκώτια χωρίς ταυτόχρονα να έχεις και το σύνδρομο του μάρτυρα.

100 και βάλε χρόνια φουρναραίοι στο κόμμα, ακόμη στον ποιητικό ρεαλισμό; Από σουρρεαλισμό nada, αν και πάλι κοντεύουμε να τα κατοστήσουμε κι από δαύτονε!

Γιώργος είπε...

Στην πρώτη διαφήμιση νομίζω πως έχει ήδη επιβάτη που "πάει αγώνα", και ψάχει για διπλή κούρσα.Έπρεπε να έχει και εσωτερικό πλάνο απ' το ταξί με τον ταρίφα να ρωτάει τον επιβάτη "να εξυπερετήσουμε την κοπέλα?".

Αστερόεσσα είπε...

Xμμμ... αν έδειχνε το πολλαπλό αγώι, τότε θα ταίριαζε μάλλον με τηλεοπτικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ και θα έβαζε μέσα και την κοπέλα και το κοπέλι και καμιά εκατοστή ελέφαντες...

~☺~

Unknown είπε...

Αν κάνετε φριζ στο 0:06 στο δεύτερο βίντεο, θα δείτε ότι δεν είναι η σελίδα των αγγελιών...

jorge είπε...

το πρώτο σποτ έχει βαθύτερο νόημα:
ή με το μουστάκι, ή με το μουνάκι

(συγχωρέστε μου τη γλώσσα, είμαι άξεστος)